søndag den 7. april 2013

Super lækker forret.


Lækker forret lavet på bagt spinatbund, uhm

Opskrift:

900 gram frossen spinat, optøet og afdryppet'
4 æg
1 dl. mælk
100 gram mayonaise
salt og friskkværnet peber

Pisk æg, mælk og mayonnaise sammen til en masse. Tryk væden
godt ud af den optøede spinat (meget vigtigt at spinaten ikke indeholder for meget væde).
Kryder med salt og friskkværnet peber. Kom massen i en springform og sæt den i en 180 grader varm ovn i ca. 40 min. Lad den afkøle.

Fyld

Bland 2 pakker kyllingetern med 250 gram 6 % cremefraiche,
150 gram græsk yoghurt, 100 gram 38% cremfraiche, 1 bundt hakket dild
og smag til med salt og peber.

Kom fyldblandingen på spinatbunden og pynt af med rejer, lime og tomat.

God appetit


Ingen kommentarer:

Send en kommentar